Phalaenopsis van uitstekende kwaliteit!

Met jarenlange kennis en een gepassioneerde drive streven wij continu naar het beste en het mooiste in de Phalaenopsis wereld. De hoge eisen die wij aan onszelf maar ook aan onze geselecteerde stekleveranciers stellen, zorgen ervoor dat ons assortiment bestaat uit zware kwaliteit planten. Door te focussen op de 12cm pot waarborgen wij niet alleen onze topkwaliteit in dit segment maar hebben wij ook hierin een prachtige collectie ontwikkeld, namelijk de Oro – Mucho  – Limitado  – Surtido  – Básico.

U kunt onze productcatalogus via Floriday bekijken, of als u een account hebt zelfs direct bestellen. Heeft u specifieke wensen of wilt u ons assortiment bekijken? Wij nodigen u van harte uit op ons bedrijf!  

thumbnail

Oro

Met de Oro collectie bent u verzekerd van het beste van het beste. Deze unieke meesterwerken kenmerken zich door een optimale kleurenmix met een variatie aan exclusieve soorten. De hoogte en het aantal takken kunt u naar eigen wens invullen.

thumbnail

Mucho

De naam zegt het al; de Bonito Mucho is een prachtig weelderige Phalaenopsis. De natuurlijke stelen die vrij groeien geven minimaal 50 bloemen per plant en zorgen voor een luxueuze uitstraling.

thumbnail

Limitado

Bonito plant is continu op zoek naar de parels in de Phalaenopsis wereld. Met passie en ambacht zoeken wij naar de rassen voor de toekomst, welke we aanbieden onder de naam Limitado. De ontdekkingen zullen wij beperkt op de markt brengen. Het assortiment zal constant wisselen door onze continue zoektocht. Zo garanderen wij exclusiviteit in een gelimiteerde oplage.

thumbnail

Surtido

Een sterke en langdurige relatie begint bij goed luisteren. Wij luisteren naar uw wensen en vinden samen uit wat bij u past. Bent u een liefhebber van roze, geel of paars? Van strakke kammen of toch liever een romantische uitstraling? Of liever op soort bestellen? Het kan bij Bonito plant.

thumbnail

Básico

Onze Básico collectie betekent een topkwaliteit basiscollectie bestaande uit een uitgebreid assortiment waarin wij een mix leveren van verschillende kleuren en soorten. Geschikt voor iedere gelegenheid en elk seizoen.

Luxe potcover

Om onze plant nog beter tot zijn recht te laten komen hebben wij een prachtige potcover ontwikkeld. Deze luxe bijpassende potcover kan gecombineerd worden met ons gehele assortiment en geeft de plant nòg meer luxe!

MUCHO CADEAUTAS

Iedereen houdt ervan om een mooi cadeau te geven of te krijgen. De combinatie van de Mucho in de cadeautas is een waar kunstwerk. De cadeautas met de acryl schildering van de pauw zorgt voor een luxe geheel: een prachtig geschenk.

thumbnail

KARTONNEN DOOS

Om onze prachtige Phalaenopsis te beschermen hebben wij onze eigen kartonnen dozen ontwikkeld. Natuurlijk net zo stijlvol en kwalitatief als onze planten.

thumbnail

KARTONNEN TRAY

Ook Bonito Plant beseft dat ieder druppeltje telt wat betreft het duurzaam maken van onze aarde. Daarom hebben wij ook kartonnen trays en zullen wij in de toekomst ook blijven kijken naar nieuwe duurzame mogelijkheden.

thumbnail

LABELS

Onze meesterwerken worden erkend door prachtige labels die voorzien zijn van de beste verzorgingstips. De collectie bepaald of de plant gesierd wordt door het Limitado-, Mucho- of pauwenlabel.